Snart är det Konferensdags!!!

Helgen närmar sig med stormsteg och snart blir det historiens första InspiraTös-konferens!
Ska bli så spännande och roligt att träffa gänget tillsammans.
Det kommer att bli massor med pyssel å scrap, utbyte av erfarenheter, vi gar lyckats boka in bästa nätverkscoachen Kajsa för en inspirerande föreläsning och workshop dessutom!
Jobbar själv för högtryck för att fixa allt inför konferensen... där kommer Töserna att få testa alla Sweetish nyheter! Det sista ska vara på väg med posten nu, håller tummarna att det kommer innan fredag nu.

Oki, dags att fara iväg på stor workshop i Borås. Alltid så kul att träffa alla kreativa människor!

We are official!

Härligt!
Nu har vi fått självaste Generaldirektörens godkännande! (han kanske också vill Tösa, fast då kallar vi honom för InspiraToffel!)

Nu har vi varumärkesskyddat namnet InspiraTöser, det innebär att endast Sweetish oberoende återförsäljare får använda detta namn enligt lag. Tjohoooo!

image63

Nya Töser!

Härligt med nya InspiraTöser som vill vara med oss!

Pyssla dig framgångsrik!

Just precis det det handlar om... att man genom sin hobby kan tjäna pengar! På sina egna villkor. Workshopparna duggar tätt, från Västerås  till Malmö är vi nu igång! Tjohooo!

Har nu "städat" och fixat i butiken... i takt med att fler InspiraTöser kommer med i gänget, gör vi om butikens hemsida. Nu säljer vi enbart Personliga och Unika Stämplar via webshopen , alla DesignStämplar säljs nu enbart via våra Töser. På så sätt tjänar de ju mer pengar!

RSS 2.0