Om mig och mitt skapande

Gunilla här. Jag utlovade en lite närmare presentation förra gången jag skrev här i bloggen. Jag växte upp i Västergötland och har efter sejourer i Närke och Canada landat i Skåne där jag bor tillsammans med min man och min dotter. Som jag nämnde förut så går vi också i väntans tider och förhoppningsvis går allt bra och vi blir fyra i familjen inom en väldigt snar framtid.

Min kreativitet är något som alltid har funnits inom mig, även om den fått ta större och mindre utrymme i olika perioder i mitt liv. Många gånger har jag nöjt med med att ta vad jag har hemma och inte köpt särskilt mycket. Papper och pennor har varit lätt att få tag på och jag har ägnat mig åt teckning, origami, miniakvareller (bokmärken), klassiskt kortmakeri etc. För några år sedan började jag använda datorn i mitt skapande, lärde mig Photoshop, Illustrator och InDesign och kombinerade det med själva hantverket med handgjort papper, stämplar, lacksigill, embossningstekniker etc. När jag sedan upptäckte scrapbookingvärlden på riktigt och dessutom började unna mig att köpa lite större mängder material har hobbyn vuxit och blivit en självklar och viktig del av min vardag.

Nu så har min andra stämpelkollektion haft premiär. Det är spännande att se sina motiv bli till en liten gummibit som kan återanvändas gång på gång och användas på sätt som jag kanske själv aldrig tänkt på när jag ritade dem. Tanken med de flesta av mina motiv är just att de ska vara någorlunda tidlösa och mångsidiga. Jag hoppas att de som köper stämplarna har glädje av dem, att de hittar många olika anledningar att använda dem.

Genom skapandet och forumen har jag träffat en hel hög med underbara människor som varje dag berikar mig och inspirerar mig att utvecklas i min kreativitet. Livet har lärt mig att kringilikrokar och oväntade vändningar kan ge de mest fantastiska upplevelser. Många gånger handlar om att omfamna det som händer, ta chanser, våga lita på sig själv och på sin förmåga.

Så gör det, hörni. Omfamna livet och kreativiteten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0