Altrad cykel!

Sweetish gillar ju prickigt... klart vi måste ha en matchande firma-cykel!
Bytte till mig denna härligt bekväma tantmodell med mina grannar... två Ungdomar (kallar dem så fast de är typ 20 och 25 år... men de verkar så UNGA!!!) de fick i alla fall mina 2 mountainbikes (den ena ett minne sen studietiden i Sundsvall när jag bodde högst uppe på ena berget, den andra fick jag av en kompis som jag hjälpte att flytta) och jag fick denna svarta skönhet.
Tyckte att den skulle få bli lite mer... prickig helt enkelt, så fram med Shapecuttern, iväg till reklambyrå och tigga lite rester av bilstriping-plastfilm, sen bara skära ut massa prickar och altra järnet.
Dessutom ska hojjen få en fin mc-skylt med Sweetish-loggan fastmonterad på cykelkorgen. Det gäller att synas när man driver bizniz... :-)


Fröken Fokus i farten

Vill bara visa vad min syster och hennes sambo fixat med mina "gamla" utställningsalster! Hade fotoutställning förra våren och hade tryckt upp bilderna på tyg. Hängde dem mellan träden och folk fick komma och titta, känna, klämma, leka...
Nu lever de alltså vidare i nya skepnad. Som insynsskydd på uteplatsen. Om någon är sugen att få sin egen bild tryckt på detta sätt, släng iväg ett mail till mig på martina(snabela)frokenfokus.se

:-)


Saras prickiga kort kit!

Vad händer just nu på Sweetish?
Jo, våra InspiraTöser håller Kreativa Workshops lite överallt i Sverige. Ett av kiten man kan välja att skapa med är Saras Prickiga Workshopkit.
Sugen? Kontakta en Tös nära dig! Maila oss info@sweetish.se så tussar vi ihop dig med en Tös i ditt område.


RSS 2.0