TorsdagsMorgon med Kristina

Här är grått och regnigt med en väntan på stormen Tuva.Kommer den hit eller?
Och då passar det ju att vara inne och pyssla lite!
Jag har varit DT för sweetish sister ett tag och skapat massor av härliga kort och LO`s som jag gärna vill inspirera er med!
Plockar ett ur "högen" och börjar med en foto stämpel...en fotostämpel med motiv av min pappa och faster.
Martina utgår från ett foto och gör av det en fantastisk fotostämpel!
(finns i olika stilar!)
Här är mina ...en stämpel flera kort! Visst är det härligt att se...! Så sätt igång!
Jag vill se länkar med inspiration av det ni gör!
Ha en underbar torsdag!
image34

image35

image36

image37

Mera blogg!

Sweetish duktiga DT Kristina har ju skapat alldeles underbara kreationer i form av kort och LOs... och så har ni inte ens fått se dem! (Skandal!!!)
Kruxet med de där 24 timmarna kvarstod, så lösningen kom Kristina själv på... möt Ny Bloggare Nr 2: Kristina Selhammer! Nu är vi tre tokiga töser (ok, man ska inte döma andra efter sig själv Martina...) som tillsammans kokar mumsig blogg-soppa. Hoppas ni är allätare, där ute!
Hälsar
Martina (som hittat sitt DHL -paket med allehanda skärmaskiner och saxar... men inväntar fortfarande all cardstock till helgens och nästa veckas Kreativa Workshop... snälla Posten, SKYNDA!!!)

Hjärtligt tack

Ja, hej på er! Jag heter Gunilla och designar stämplar för Sweetish Sister under namnet Uniquelyme. En del av er kanske känner igen mig på pyssel- och scrapforumen också. Detta är mitt första inlägg på bloggen - spännande och nervöst!

Ni har väl inte missat att det finns nya hjärtliga stämplar i shoppen? De passar lika bra till Alla hjärtans dag som till bröllop eller bara för att göra en vän lite glad. Och på tal om det så har jag en vän som gjorde min dag igår. Hon hjälpte mig med att sy nya överdrag till min amningskudde. Ja, här är minsann en bebis på väg att vräkas från sitt gosiga tillhåll i magen närsomhelst. Det slutade med att min vän gjorde inte mindre än två överdrag medan jag satt och babblade... Hm... Det förtjänar ju förstås lite mer än ett tack. Att ge bort paket är roligt och att slå in dem fint är liksom halva nöjet tycker jag. Det här fick min vän tidigare idag:

image32

image33

Stämpeln är min egen Hjärtpost 33 x 43 mm och den har jag färglagt med färgpennor och distresser. Hjärtat är också embossat med klart embossningspulver. Sedan har jag monterat på matta och mönstrat papper och slutligen sätt på lite alfabetsstickers. Klart!

/Gunilla
som kommer med en lite mer utförlig presentation inom kort

Välkommen Gunilla!

Sweetish designer Uniquelyme, alias Gunilla, kommer från och med idag att skriva på bloggen!
Som ni kanske tidigare märkt, så har dygnet bara 24 timmar och det mesta av Martinas dygn går åt till att fixa stämplar, coacha InspiraTöser och hämta försvunna paket på DHL... och då blev det ju öken här i bloggen.
Nu är det slut med det! Gunilla kommer nu att bidra med läckra skapelser och kloka ord!
Tusen tack, vännen!

//Martina


Ajm bäääääääck!

Nu minsann! På plats i Stora Staden! Kan säga att mina biceps och ankelmuskler numera är superdupertrimmade efter allt kånkande i trappor. Puh. Det blev två flytt-omgångar för mig eftersom Mannen såg till att mygla sig undan med en lättare förkylning... (iofs hävdar han att det rörde sig om Årets Influensa med 39 graders feber... hmm)

Nåväl.
Sitter nu här på vårt flådiga kontor och blickar ut över Staden.
Dags då att sjösätta nästa steg i Sweetish Sisters utveckling... Kreativa Workshops med våra InspiraTöser! *tataaaaa*!
image27

Mer info finns att få via mail, för dem som är intresserade. Kortfattat handlar det om att inspirera andra till att bli mer kreativa. Och dessutom tjäna en slant på sin hobby. Om du är intresserad; skriv några rader om dig själv och visa din kreativitet, så återkommer jag med info.
info@sweetish.se är adressen

RSS 2.0