Nya VårKitet!!!

Nytt kit för workshopparna!
Efter påsk kan du som värdinna välja detta vårliga kort-kit till din Kreativa Workshop.
Materialet ni får räcker till två kort, under workshopen skapar vi tillsammans ett av dem.

Hör av dig till en InspiraTös nära dig eller maila till oss på Sweetish så kopplar vi ihop dig med en Tös i ditt område.

Njut av våren!

image56

FLYT!!!

Kallas det nog för... när LIvet liksom ger en gratis skjuts framåt.

Idag fick jag det här brevet:

image55

Va kul!
Nu får jag åka ut till alla möjliga ställen och berätta om mitt företagande... och därmed sprida ännu mer entusiasm om Scrapbooking!
Dessutom ska jag mingla med Maud Olofsson i Stockholm i maj. Bara en sån sak!
Tänk om man kunde få henne att scrappa lite? Hmm.... Idé!!!
Klart Maud ska få en alldeles egen stämpel!!! :-)
Ett foto borde ju inte vara sådär supersvårt att fixa fram på en Näringslivsminister...

Så inte nog att jag på måndag ska på Introdag på Iqube (ni vet han Johan Stael von Holstein) där jag kommer att få hjälp att bygga Sweetish, dessutom blir jag alltså ambassadör. Känns stort.

Ha en underbar helg!!!

Kombinera

Om konsten att använda många stämplat utan att det blir för mycket...det är lite klurigt...Men ett förslag är som det här kortet...!
image54

4 stämplar...bäbis, liten blomma, fot och en textremsa...lite glitterlim. och en röd penna....klart!
enkelt,snyggt ,behöver inte vara konstigare än så!
Ha en underbar dag!

På Roadtrip ...

genom Halland och Skåne har jag varit. Martina här alltså. Da Shåppahålick!
Nåväl, hade en diger inköpslista med mig och passade på att stanna till vid två stora grossister och en mindre. Kan säga att lilla Corollan rymde mycket mer än jag trodde! :-)
I alla fall fick jag med mig en massa spännande nyheter som just kommit in till grossisten, bla en massa blingbling! Dessutom har jag nu matchat upp de mönstrade papprena med läcker cardstock och tillbehör, så snart kan vi börja visa våra CHA-nyheter.

Passade på att besöka InspiraTösen Sara i Halmstad som är i full gång med sitt demomaterial. Jag är grymt impad av allt snyggt som hon kan åstadkomma med bara lite cardstock och massor med fantasi! Mera mera!

Dessutom har nu ytterligare två Töser joinat gänget, Camilla i LInköping och Karin i Lund! Välkomna! De kreativa Workshopparna duggar tätt nu inför påsk, så ni som vill hinna med påsk-kitet får skynda att boka in er!

Rajt.
Dags att stänga av burkarna för idag, en ny dag i morgon ju!
Häpp!
//M

Händer och fötter

Jag gjorde ett kort till en liten tjej...med händer och fötter...Bara ett enfärgat papper och så en penna att göra lite snirklar med, en blomma och ett hjärta och 2 små stämplar och en textremsa...och så lite glitter förstås!!Jag gillar det enkla...(men också det avancerade!)

image53

RSS 2.0