Att hålla sig cooool...

När det är många trådar som behöver dras i samtidigt, som idag, skriver jag listor.
Det viktigaste med listan är att det framför varje liten punkt, finns en kvadratisk ruta som jag får kryssa i när uppdraget är utfört. Ååååh, denna tillfredsställelse att bekräfta att ännu en handlingscykel är slutförd. Ger liksom energi, man känner man kommer nån vart, vilket ju kan vara svårt att se om det inte finns några andra referenspunkter. Typ som att paddla kanot på ett öppet hav, hur vet du då att du kommit nån vart?
Nåväl, listorna har blivit en nödvändighet när det är löner som betalas ut, fotojobb redigeras, stämplar beställas och bröllopsklädsel fixas. Har nu fått sätta 3 kryss redan idag... Pyssla om och rida grannens häst (hon är på semester i 2 veckor och jag får lyxa med en superfin häst!), äta nyttig lunch, duscha och tvätta håret, skicka en sändning stämplar, svara på kunders frågor, packa allt som ska med till Göteborg (GLÖM INTE PRESENTEN!!!!)  och slutligen... inse att det är fredag. Kväll! Tiden då det är meningen att helgkänslan ska börja infinna sig.
Jag tror inte det kommer att hända förrän nån gång på söndag... EFTER det att jag mött min pojkväns hela släkt för första gången på bröllopet... *host*...

Så... nästa punkt på listan.
Packa kameror! 15 kg skrot ska med, tur jag kör bil..

ha en skön helg! (typ)

Utveckling avslöjar svagheter...

Så lätt att fastna i neggande när livet erbjuder lite motstånd... tills jag ju kom på varför en del saker plötsligt trasslade till sig idag. Till exempel har jag blivit mycket tryggare i mig själv... har märkts på ridningen bland annat. Så idag skulle jag vara kaxig och ge mig ut i skogen på lånehästen... slutade med att hon stegrade sig och höll på att falla baklänges, jag hoppade/ramlade av och fick se hästen vända på en femöring och dra i full galopp mot stallet. Inte bra. Och aj aj i höften. Men allt gick bra annars, dvs hästen skadade sig inte.
Anyway, här har jag ett klassiskt exempel på hur hästen "höjer ribban" åt mig, nu när jag liksom spelat klart på nybörjarnivån.

Tänker att livet är lite som ett sånt där gammaldags nintendospel... när man hoppat, studsat, tagit guldpengar och sprängt häxor i Level 0, jag då tycker man att man är lite cool å bra. Sem kommer man ungefär 2 sekunder in på Level 1 innan en alligator hoppar ut från ingenstans och biter en i rumpan. *doooh* Game over...!!! :-)
Men så är det. Bara att bejaka att uppenbarligen är det nu slutspelat i Blåbärslaget för min del, därför blir det motigt ett tag nu innan jag lärt mig skutta undan hungriga alligatorer och istället kan kela dem lite nätt under hakan!

Så.
Bara att stretcha lite extra ikväll alltså. Och vara tacksam att bikinisäsongen är över, kommer nog få en rejäl blåtira på rumpan! :-)


Första dagen som bloggare...

image3
Foto: Fröken Fokus

Har nu insett att  "Alla"  verkar har en blogg. Utom jag!

Funderat en del på vilket syfte denna dagbok ska ha... tänker mig att kanske det kan vara ett bra sätt att berätta lite om en egenföretagares vardag... med förhoppningen att någon annan där ute slipper göra samma misstag som jag eller kan få inspiration och sprida ringar på vattnet.

I veckan har jag besökt många olika scrap-bloggar och ser vilket häftigt forum det är för människor med samma intresse. Det tävlas, skickas in fina layouter, kort och tips på roliga projekt.

Tävlingar kommer jag nog också att ha, men främst genom butiken.

Nu dags att fortsätta inreda butiken... och fixa klart några bilder jag tagit som Fröken Fokus... www.frokenfokus.se
Plåtade en familj i Hovs Hallar i maj och har nu äntligen fixat fram ett urval... blir ca 20 st bilder, familjen fick en preview och ville ha ännu fler bilder än de jag tagit fram. Roligt, jag är själv nöjd med uppdraget. Familjen med tre barn hade så skönt space... dynamiska och härliga. Gav massor med energi att fota dem, för mig är just energin det viktiga.
Men nu ska det ju handla om SweetSis!

RSS 2.0